Gheorghe Dincă a ajuns cel mai hulit om din țară după ce a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, iar apoi le-a ars cadavrele. Conform unor surse din preajma familiei, bărbatul este ignorat inclusiv de cele mai apropiate rude.

Soția și copiii lui nu vor, pentru moment, să mai audă de el. Cel puțin până când, oficial, va fi anunțat dacă le-a ucis sau nu pe adolescentele dispărute.

Gheorghe Dincă este însurat de 42 de ani cu femeia alături de care a trăit mulți ani. Într-un final, aceasta s-a mutat în Italia cu trei dintre cei patru copii pe care îi au împreună. Presupusul criminal din Caracal a păstrat, totuși, legătura cu familia sa. Totul s-a „stins” însă după ce a izbucnit acest incident.

„Fiica și băieții lui refuză să-l viziteze în arest. Toți așteaptă finalul anchetei. Dacă va fi, în cele din urmă, găsit vinovat, copiii nu vor să mai audă de el. Îl vor uita definitiv, i-au și transmis un mesaj scurt: «Să nu ne mai cauți dacă se va demonstra că le-ai ucis pe cele două fete». Acesta este motivul pentru care, momentan, Gheorghe Dincă nu a fost în contact cu copiii lui”,potrivit cancan .

Gheorghe Dincă nu a fost abandonat doar de copii, ci și de propria soție. „A fost la el, i-a adus niște haine, și atât. La rândul ei, așteaptă finalizarea anchetei. Femeia este, pur și simplu, șocată de ultimele evenimente”, conform sursei citate.

Totodată, fiica lui Gheorghe Dincă a declarat că tatăl ei nu a fost niciodată un om violent, de aceea familia a fost șocată de acuzațiile care i se aduc.

„Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere și al familiei, am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că, până în momentul de față, sunt indicii că ar fi făcut.

Nu vreau să mă gândesc ce simt părinții ăia, pentru că oricum sunt mai distruși decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră”, a spus Daniela Dincă.

Fiica principalului suspect al crimelor din Caracal spune că vrea să fie încheiată ancheta ca să-și poată privi tatăl: „Aș vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut și dacă s-a gândit o clipă la acei copii și la copiii lui. Mama e distrusă!”, a declarat fata lui Gheorghe Dincă.