La învestirea în Parlament a Guvernului Cioloş, în 2015, senatorul PSD Nicolae Moga a făcut gesturi obscene imediat după vot.

Adrian Năstase spunea de la tribuna Parlamentului în 2004: „Cineva, la un moment dat, voia să vină să îmi numere găinile. I-am sugerat că mai bine să vină să îmi numere ouăle”.

Anca Constantinescu, în septembrie 2005: „Ciocu mic la ei, nu la noi. Că suntem la Putere acum”.

Deputatul PSD, Nicolae Bacalbaşa, declara în mai 2018: „Dă cu labele, vezi că faci fractură! Vezi, domnişoară, că faci fractură şi dup-aia nu mai poţi să votezi. Violuri şi discursuri bune în Parlament ofera Vasluiul”.

Corneliu Bichineţ, deputat PMP: „Aţi trecut de multe ori prin judeţul Vaslui şi nu v-a strigat nimeni…..”. „E colega noastră aici de la PSD, până la urmă acel păăctos Portocală a paradit-o sau n-a paradit-o?”

Recent, la dezbaterile legate de legile Justiţiei, deputatul USR Cristian Ghinea, nu s-a lăsat nici el mai prejos. Supărat că preşedintele de şedinţă i-a tăiat microfonul, parlamentarul le-a răspuns cu semne obscene celor de la Putere.

Cuvinte grele îşi adresează aleşii noştrii şi din băncile Parlamentului. Şerban Nicolae, senator PSD: „Nu hliziţi fasolea inutilă la mine. Mai bine spălaţi-vă pe dinţi.”

Cosette Chichirău, deputat USR, i-a răspuns: „Domnul Şerban Nicolae insultă tot poporul român. Şi fură împreună cu grupul lui infracţional.”

Şerban Nicolae, senator PSD: „Eu n-am furat nimic. Nu fiţi nesimţită. Dumneavoastră sunteţi atât de proastă…”

Deşi anul trecut, parlamentarii au adoptat un cod de conduită, niciun parlamentar nu a fost vreodată sancţionat pentru gesturile deplasate sau pentru limbajul plin de injurii, transmite Digi 24.

Te-ar putea interesa și: