După gestul lui Cristiano Ronaldo de la conferința de presă de ieri, compania Coca-Cola a înregistrat o scădere de 1,6% la bursă. Cristiano Ronaldo a mutat două sticle de Coca-Cola de pe masă, înlocuindu-le cu una de apă plata.

Efect puternic al gestului făcut de portughez, care a înlocuit sticlele de Coca-Cola, sponsor EURO 2020, cu una de apă. Site-ul marca.com scrie că gigantul american a înregistrat pierderi de miliarde. De la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%.

Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde.

Cristiano Ronaldo: „Beți apă!”

Cristiano Ronaldo, 36 de ani, a făcut un gest inedit în conferința de presă dinaintea meciului cu Ungaria.

Portughezul, cunoscut pentru atenția deosebită pe care o dă alimentației și pentru regimul de viață extrem de sănătos, a fost nemulțumit de sticlele de Coca-Cola de pe masă, puse pentru reclamă.

Ronaldo le-a dat la o parte și a plasat în locul lor sticla sa de apă: „Beți apă!” a exclamat Cristiano.

„Să vedem dacă fiul meu va deveni mare jucător. Momentan nu e. Bea cola și mănâncă mereu cartofi prăjiți, știe că nu sunt de acord, dar tot o face”

Ronaldo obligat de Ryan Giggs să renunțe la Cola

Acum mai mulți ani, Ronaldo a apărut în reclame Coca Cola și Pepsi, iar la United, Ryan Giggs l-a pus pe Ronaldo la perete când l-a văzut cu o Cola în mână. Jan Aage Fjortoft, fost fotbalist, acum comentator, a povestit incidentul, pe care l-a aflat de la Solskjaer: „Ronaldo a venit la micul dejun cu o Cola în mână. Giggs l-a pus la perete și i-a spus «Să nu mai faci asta niciodată!»”.

Recital cu Ungaria

Cristiano. Mai întâi, din penalty. Apoi, a „mușcat” și în prelungiri, după ce a driblat portarul.

Astfel, Ronaldo a ajuns la 11 goluri marcate la Campionatele Europene, record absolut. L-a depășit în această seară pe legendarul Platini (9 reușite), scrie gsp.ro.

Ronaldo mai are nevoie de 4 goluri pentru a deveni cel mai bun marcator din istorie pentru o echipă națională. Îl depășește în prezent doar Ali Daei (Iran), 109.