Evenimentul Zilei > Monden > Gestul făcut de Anca Țurcașiu imediat după divorț. Nu a mai suportat
Gestul făcut de Anca Țurcașiu imediat după divorț. Nu a mai suportat

Gestul făcut de Anca Țurcașiu imediat după divorț. Nu a mai suportat

Povestea de dragoste dintre Anca Țurcașiu și soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, s-a sfârșit brusc. Acum, artista a plecat de acasă, nefiind clar dacă a fost dată afară din casă, de fostul soț.

După 22 de ani de relație, Anca Țurcașiu a divorțat acum două săptămâni de soțul său, iar acum a fost obligată să se mute din casa în care a investit 300.000 de euro. ”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat!

Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată”, a scris vedeta.

Dar probleme acesteia par să se amplifice. Acum, spun cei care îi cunosc pe cei doi, Anca Țurcașiu și-a cumpărat un apartament în zona Corbeanca, unde avea și casa. „Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, a dezvăluit un prieten al vedetei.

Din primele informați, artista nu se va mai împăca cu soțul ei. Nu este foarte clar ce se va întâmpla cu casa din zona Corbeanca, care a fost modernizată de Anca Țurcașiu, după ce urmat chiar și cursurile unei școli de design imobiliar. „Probabil îi va rămâne soțului sau va fi vândută, iar banii vor fi împărțiți”, a mai spus apropiatul familiei.

Motivul despărțirii dintre cei doi a fost devoalat de un cunoscut jurnalist de monden. Nu este vorba despre nicio infidelitate, ci doar despre bani. Din cauza epidemiei de coronavirus, ofertele pentru Anca Țurcașiu au ajuns la zero. Cabinetul dentar al soțului a fost și el închis mai multe luni, dar se pare că lui Cristian Georgescu i-a priit această perioadă de liniște și, drept urmare, și-a prelungit această concediul. „El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a declarat jurnalistul Dan Silviu Boerescu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: