Evenimentul Zilei > Monden > Gest superb pentru Viorica Dăncilă, din partea fiului său
Gest superb pentru Viorica Dăncilă, din partea fiului său

Gest superb pentru Viorica Dăncilă, din partea fiului său

Viorica Dăncilă a primit lovitură după lovitură din momentul în care a fost numită peste noapte, premier de către Liviu Dragnea. În acest moment, fostul lider al PSD se consolează cu sprijinul persoanelor apropiate, în frunte cu fiul său, Victor. 

După ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie, Viorica Dăncilă a devenit o persoană care a afișat mult mai mare încredere în forțele proprii. A devenit mai vocală, a avut poziții publice mult mai puternice, însă acest lucru nu i-au asigurat succesul pe scena politică.

Viorica Dăncilă a fost demisă din funcția de premier, a pierdut alegerile prezidențiale la un scor zdrobitor, iar apoi, a fost linșată de colegii din partid, în frunte cu Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. De asemenea, s-a lovit de uși închise și din partea europenilor, când Plumb și Nica au fost refuzați pentru funcția de comisar.

După demisia din funcția de președinte al PSD, Viorica Dăncilă a lăsat de înțeles că va continua să lupte pentru viitorul partidului, iar atitudinea de luptătoare a premierului demis este o trăsătură de caracter pe care a subliniat-o fiul său printr-o postare pe Instagram.

Victor, fiul VIoricăi Dăncilă a încărcat o fotografie prin care își manifestă sprijinul față de mama sa, ce sugerează atitudinea îndrăzneață a Vioricăi Dăncilă și capacitatea de a trece peste eșecurile din ultimele luni.