Atacul asupra unei femei însărcinate a avut loc în spital din Bad Kreuznach, copilul nenăscut a fost rănit atât de grav şi a murit la scurt timp după incident.  Starea ei este acum stabilă. 

Potrivit poliției, solicitantul de azil, de 25 de ani din Afganistan, a fugit de la locul faptei dar fost prins în stația de lângă spitalul din  Bad Kreuznach – un oraș aflat în landul Renania-Palatinat, Germania, situat pe malul râului Nahe.

Acum este în custodia poliţiei.  Femeia inițial a avut o dispută cu presupusul făptuitor, apoi omul și-a înjunghiat victima de mai multe ori. Detalii suplimentare nu au date de către poliție și procurori. În prezent, nu se știe nimic despre dispută.  Migrantul este acuzat de tentativă de crimă și de vătămare corporală periculoasă.

Femeia, care este cetățean polonez, a avut inițial o ceartă cu presupusul făptuitor. Apoi omul a înjunghiat de mai multe ori victima. Alte informații – cum ar fi natura relației, arma crimei, posibilele motive și alte detalii – nu au fost dezvăluite, notează welt.de.

 

Te-ar putea interesa și: