George Simion, atac necruțător la adresa „propagandiștilor aflați sub comanda USR”

George Simion, atac necruțător la adresa „propagandiștilor aflați sub comanda USR” George Simion. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

George Simion a făcut câteva comentarii cu privire la scandalul declanșat de o parte a „mass-mediei globaliste, soroșiste”, care a pus tunurile pe România TV deoarece a îndrăznit prin vocea jurnalistului Victor Ciutacu să pună câteva întrebări firești despre ceea ce s-a întâmplat înainte de a muri Iulia Marin.

George Simion a vorbit despre strategiile urâte la care apelează presa subordonată USR, respectiv a intereselor globaliste. Printre reprezentanții de vârf sunt Cătălin Tolontan, Dan Tapalagă și CTP. Iar tot scandalul a pornit  după ce jurnalista de la Libertatea, Iulia Marin, a decis să-și pună capăt zilelor, din cauza depresiei, iar Victor Ciutacu și-a permis să investigheze cazul, scriu jurnaliștii de la România TV.

Colapsul globalismului se face simțit. Ca dovadă răbufnirile penibile ale sorosiştilor

Multă lume credea că dacă ești un globalist umanitatea poate prospera cel mai bine, fără viaţă de familie, fără bariere, fără granițe internaționale, cu uşi deschise pentru toată lumea.... dat toate acestea au arătat cât de întunecat era planul celor care susțineau în cor un curent extrem de periculos. Iar viitorul este deglobalizarea, asta spun marii economiști ai lumii. Asistăm la „coroziunea globalizării”, spune Adam Posen, președintele Institutului Peterson pentru Economie Internațională.

În acest context, George Simion spune că interesele globaliste în România au trecut la următorul nivel. Presa și ONG-urile finanțate de fundațiile Soroș, multe dintre ele în mod transparent, au recurs la o diversiune periculoasă, avertizează George Simion, lider al partidului AUR.

Ne puteți urmări și pe Google News

Geroge Simion, despre grupare propagandistă

Dragoș Bistriceanu: „Ați venit în studioul România TV în contextul unui scandal pe care unii, în mod cinic, s-au cățărat, scandalul tinerei jurnaliste de 32 de ani. În ultimele zile s-a depășit limita bunului simț, nu mai există niciun fel de normă a decenței dacă stăm să privim către toate postările care s-au făcut la adresa noastră, în principiu. Vedem cum o grupare propagandistă, soroșistă, putem să o numim așa, cred, domnule Simion”

George Simion: „Eu aș spune bande putiniste”

Dragoș Bistriceanu: „…”S-au cățărat pe spatele acestei tinere care avea ceva probleme de sănătate, asta e realitatea, dar exploatează această tragedie în interesul USR-ului, în interesul lui Clotilde Armand, Dacian Cioloș. Pare că se pregătește o platformă prezidențială care să o susțină pe Laura Codruța Koveși.

George Simion: „I se pregătește, cu siguranță. Și Laurei Codruța Koveși, și lui Mircea Geoană. Sunt cei doi candidați pregătiți pentru 2024 de către sistem, dar eu cred că românii nu mai pot fi păcăliți atât de ușor și celor asociați de fundațiile Soroș ar trebui taxați de către alegători (…). Apelul meu este să ne protejăm semenii cu fapte, nu cu vorbe, pentru că pe cadavrul acestei doamne nu a venit nimeni... Dumnezeu să o ierte!”, a explicat liderul AUR.

Liderul AUR: Se poartă un război din partea mediei globaliste, soroșiste, bandele putiniste de la G4media

Şi continuă: „Trebuie să învățăm o lecție, să facem societatea românească mai bună, pentru persoanele care sunt în durere. S-a ajuns de la moartea Iuliei Marin – Dumnezeu să o ierte! – la apeluri pentru închiderea televiziunii dvs. Am văzut cum cei care vă înjurau în 2017 și au rămas fără vlagă, probabil din cauza vaccinului, cei care spun slava Ucraina peste tot, acum au o nouă țintă – Victor Ciutacu, televiziunea dvs.

Ce e regretabil este că această tânără, care era din generația mea, nu a fost ajutată de semeni, de societate și asistăm la un fenomen generalizat – apatia, egoismul oamenilor a ajuns la cote de neimaginat. Fiecare are grija proprie. Se poartă un război din partea mediei globaliste, soroșiste, bandele putiniste de la G4media vă atacă pe dvs. Acesta e pretextul: luptă între diverse organe media, în loc să ne gândim la oamenii care suferă. Trebuie să ne gândim la soluții, înainte ca tragedia să se producă”, a mai declarat George Simion la RTV.