Evenimentul Zilei > Actualitate > George Maior NEAGĂ acuzațiile pe care i le-a adus Becali: „Nu am luat bani de la nimeni niciodată”
George Maior NEAGĂ acuzațiile pe care i le-a adus Becali: „Nu am luat bani de la nimeni niciodată”

George Maior NEAGĂ acuzațiile pe care i le-a adus Becali: „Nu am luat bani de la nimeni niciodată”

George Maior, ambasadorul României în SUA, George Maior, neagă acuzațiile pe care i le-a adus Becali, și spune că nu a luat bani ''de la nimeni niciodată'', adăugând că acuzațiile care i se aduc, ''calomniile lansate în spațiul public'' fac parte ''dintr-un efort mai larg de discreditare sistematică a reputației'' sale.

Maior adaugă că își rezervă dreptul de a-i acționa în judecată pe cei care lansează ''asemenea enormități''.

''Referitor la calomniile vehiculate în spațiul public de către domnul Gheorghe Becali, resping cu fermitate asemenea minciuni. Nu am luat bani de la nimeni niciodată și îmi rezerv dreptul de a-i acționa în judecată pe cei care lansează asemenea enormități care fac parte evident dintr-un efort mai larg de discreditare sistematică a reputației mele'', spune Maior într-o declarație transmisă, joi, Agerpres.

În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Becali a afirmat faptul că i-a dat 10.000 de dolari fostului şef SRI, George Maior. Acest lucru s-ar fi întâmplat cu şapte ani înainte ca Becali să intre la puşcărie. Cu câteva zile înainte de a fi condamnat, Becali l-a sunat pe Maior, dar acesta nu i-a mai răspuns la telefon.

"Eu trebuia să mă întâlnesc cu Maior înainte să mă condamne. Mi-a zis că mă sună el marţi şi marţi nu m-a mai sunat. Nu mi-a mai răspuns Maior minicinosul. Eu cu 10 ani înainte i-am dat 10.000 de dolari, l-am sponsorizat pe tatăl lui pentru o casă. Maior, mincinosul. Nu mi-a mai răspuns la telefon.", a spus Becali

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: