De fapt, actorul tocmai ce a fost surprins dând târcoale casei artistei. Burcea conduce o simplă dubă pe care se pare că tot Andreea Bălan i-o împrumută ca să meargă la magazin pentru a-și face cumpărăturile necesare.

În urmă cu câteva zile, George Burcea a fost surprins în timp ce-și aștepta un amic. Acesta l-a luat în mașina sa și l-a lăsat în fața casei Andreei Bălan. După câteva clipe, când credea că nimeni nu-l vede, actorul s-a aplecat și a luat cheia unei dube ascunsă la roată, scrie playtech.ro. S-a urcat în dubă și a plecat în oraș, la cumpărături. A ieșit dintr-un magazin cu o sacoșă plină, după care a plecat spre locuința sa.

De câteva luni, relația lui George Burcea cu Andreea Bălan a luat sfârșit, dar cei doi încă nu au ajuns să divorțeze oficial. Actorul chiar a fost surprins în timp ce se muta din căminul conjugal. A rămas la un prieten, unde și-a dus și toate hainele, inclusiv ganterele cu ajutorul cărora se menține în formă.

Mi se pare foarte urât, ar trebui să mă respecte mai mult pentru că sunt mama copiilor lui, așa cum și eu am păstrat pentru mine foarte multe detalii despre certurile noastre. El nu mai ține cont de faptul că sunt mama copiilor și s-a transformat foarte mult și în ultimele luni. El deja se transformase în ianuarie, februarie, iar acum de când suntem despărțiți este mult mai acid. Îmi pare foarte rău de acest lucru, mi-aș fi dorit o despărțire mai amiabilă. Și au existat niște cuvinte grele spuse de el, dar astea au fost în privat și în mediul online au fost cele pe care voi le-ați văzut și care sunt destul de urâte, dar în privat au fost și mai urâte”, a recunoscut Andreea Bălan.