Evenimentul Zilei > Actualitate > Geoană conferențiază la Timișoara despre ”capcana mediocrității”
Geoană conferențiază la Timișoara despre ”capcana mediocrității”

Geoană conferențiază la Timișoara despre ”capcana mediocrității”

Vineri la Universitatea de vest din Timișoara are loc un nou eveniment din cadrul seriei „Conferințele miniștrilor”, în care au loc întâlniri ale mediului academic și ale publicului timișorean cu specialiști care au făcut sau fac parte din Guvernul României, oameni care sunt căutați în toate mediile europene, pentru expertiza și bunele practici pe care le pot promova.

Conferința va fi susținută, începând cu ora 14,00, de către Mircea Geoană, fost președinte al Senatului României (2008-2011), ministru al Afacerilor Externe (2000-2004) și fost ambasador al României în Statele Unite (1996-2000), fondator și președinte în exercițiu al Institutului Aspen România. Acesta propune participanților prelegerea: „Capcana mediocrității. Gânduri în preajma Centenarului”. Centenarul, dincolo de festivism, spre viitor. Actor sau spectator în Europa?  Actor sau spectator în propria țară? Acestea sunt câteva dintre tematicile abordate.

”Această nouă serie de evenimente interactive vine în completarea acțiunilor devenite deja tradiție la UVT, care aduc în Timișoara personalități naționale și internaționale, diplomați, renumiți cercetători și oameni de cultură”, transmit reprezentanții UVT. Accesul publicului este liber în limita locurilor disponibile.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.