Evenimentul Zilei > Social > Gaşca Zurli, cel mai mare teatru privat pentru copii, într-un spectacol-eveniment la Sala Palatului
Gaşca Zurli, cel mai mare teatru privat pentru copii, într-un spectacol-eveniment la Sala Palatului

Gaşca Zurli, cel mai mare teatru privat pentru copii, într-un spectacol-eveniment la Sala Palatului

Cel mai mare teatru privat pentru copii din România, Gaşca Zurli, va susţine un spectacol eveniment la Sala Palatului, pe 31 mai. Biletele pentru eveniment au fost puse deja în vânzare.

Gașca Zurli aduce, în premieră, o producție sută la sută românească, „Zboară, Zboară, Vrajimaturică!", dedicată copiilor între 2 și 10 ani. Un  spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.

„Ce s-ar întâmpla dacă, pentru o vreme, nicio mătura nu și-ar mai face treaba. Ce-ar fi lumea fără curățenie?  Răspunsul îl vom afla pe scena Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tura Vura. Ea e  vrăjitoarea care nu se spală, nu se piaptănă și nu dorește să trăiască într-o lume veselă, curată și mai ales colorată- simbolul personajelor negative. Noul show îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate strălucesc”, descrie producţia Mirela Retegan, autoarea poveştii şi creatoarea fenomenului Gaşca Zurli.

Spectacolul va avea loc pe 31 mai, la ora 11. Biletele pot fi achiziţionate de la casieria Sălii Palatului şi online, pe www.eventim.ro.

Distribuţia:

Tanti prezentatoarea- Mirela Retegan

Fetița Zurli – Vero Cāliman

Clopotel – Alex Stama

Yuppi – Alexandru  Tcaci

Truli- Răzvan Marina

Zdrangānel – Paul Chichirāu

Tura Vura – Alex Stama

Zâna Bunā- Diana Leonte

Producția muzicală -Cornel Sorian

Scenografia – Anca Cernea

Regia – Vadim Rusu

Detalii suplimentare despre spectacol găsiţi pe www.zurli.ro sau la telefon : 0755.840.409