Trei femei din Galați, lovite de un autobuz pe trecerea de pietoni. Șoferul, testat cu etilotestul

Trei femei din Galați, lovite de un autobuz pe trecerea de pietoni. Șoferul, testat cu etilotestul Sursa foto: Arhiva Ev

Șoferul unui autobuz din Galați a lovit trei femei care traversau pe trecerea de pietoni, una dintre acestea fiind preluată de ambulanță. După măsurători și declarațiile martorilor, polițiștii trebuie să stabileasă cine a fost vinovat.

Accident grav în Galați

Accidentul din Galați a avut loc sâmbătă, în jurul orelor 11. „La data de 20 aprilie 2024, la ora 10:56, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia 3 persoane au fost rănite” a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

autobuz galati.

Sursa foto Youtube

Trei femei, lovite pe trecerea de pietoni

Cele trei femei au traversat pe la trecerea de pietoni, dar încă nu se știe dacă semaforul era verde sau roșu la traversare: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz ce aparține societății locale de transport public, având direcția de deplasare dinspre strada Aurel Vlaicu către strada Aurel Vlaicu, când a ajuns la intersecția cu strada Tecuci, ar fi surprins și accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal semaforizat”.

Accident mortal

Sursa foto: arhiva EVZ

Una dintre ele a fost dusă de urgență la spital

Una dintre femei, în vârstă de 55 de ani, a fost preluată și transportată la spital de un echipaj de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. În autobuzul care efectua cursa de pe traseul prestabilit se aflau circa 40 de persoane. Călătorii sunt în afara oricărui pericol.

Ne puteți urmări și pe Google News

Șoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii vor întocmi un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier din Galați, potrivit PRO TV.