Gala Capital Top Femei de Succes. Irina Fodor, Antena 1: „Mă ajută faptul că am armonie și iubire acasă, de acolo mă încarc”

Gala Capital Top Femei de Succes. Irina Fodor, Antena 1: „Mă ajută faptul că am armonie și iubire acasă, de acolo mă încarc” Irina Fodor, Sursa foto Arhiva personală

Revista Capital a organizat Gala Capital Femei de Succes. Evenimentul a reușit să strângă femei din diverse domenii de activitate cu realizări remarcabile. Printre acestea s-a aflat și frumoasa prezentatoare Irina Fodor.

Irina Fodor a fost nominalizată la categoria „Emisiuni de divertisment”. Ea a primit Premiul pentru ”Prezență îndelungată în topul audiențelor din România”.

Irina Fodor nu a putut fi prezentă la eveniment, însă a transmis un mesaj video. 

„Dragii mei,  mi-ați făcut o surpriză tare tare frumoasă. Vă mulțumesc din suflet pentru premiu. Să știți că mă simt onorată și măgulită și îmi pare tare rău că nu sunt acolo să vă îmbrățișez așa live. Absentez motivat, căci noi tocmai am început filmările pentru sezonul 14 „Chefi la cuțite”. Așa că direct de aici, din platourile de filmare, unde practic se produce magia, vă pup încă o dată cu drag și vă mulțumesc de mii de ori”, a transmis Irina Fodor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întregul eveniment poate fi urmărit pe pagina de Youtube Hai România.

Irina Fodor, o prezență carismatică pe micile ecrane

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de pe micul ecran. O prezență încântătoare și carismatică, ea a devenit gazda emisiunilor Asia Express, respectiv America Express și Chefi la Cuțite. Sunt proiecte care îi îmbogățesc viața într-un mod incredibil, a declarat prezentatoarea. Așteptările sunt într-adevăr mari, însă mixul este „absolut genial“. 

„Chefi la Cuțite și Asia Express sunt foarte diferite, și fiecare te trece prin altă gamă de stări, asta e frumusețea“, a precizat Irina Fodor pentru Capital. 

Au existat și provocări, însă nimic extrem de dificil, peste care nu a putut trece, a menționat prezentatoare. Asia și America Express sunt cel mai bun exemplu în acest sens: „Fiecare aventură a venit la pachet cu tot felul de provocări nemaiîntâlnite până atunci: zone de conflict pe care am fost nevoiți să le traversăm, temperaturi extreme pe care le-am resimțit, afecțiuni specifice țărilor prin care am trecut, cu care ne-am confruntat și noi, furtuni, cutremure, ba chiar și un jaf armat asupra uneia dintre echipe“. De asemenea, și emisiunea Chefi la cuțite a trecut printr-o schimbare, au existat emoții, însă bucuria de a găti a rămas, susține Irina.

Spirit de antreprenor

Potrivit acesteia, proiectul de care este entuziasmată nu are însă legătură cu televiziunea. Este mai mult plăcerea Irinei de a fi gazdă, îmbinată cu spiritul de antreprenor: „Este vorba despre un locșor din Vama Veche, pentru care ne-am unit cu alți câțiva prieteni din tv și nu numai, și pe care l-am transformat pe sufletul nostru și de care suntem foarte mândri“.

Prezentatoarea ne-a mai mărturisit că se bucură de susținerea din partea soțului ei, Răzvan, lucru care o ajută extrem de mult în viața profesională: „Nu e vreun secret, mă ajută faptul că am armonie și iubire acasă, de acolo mă încarc și pot să mut și munții, dacă e nevoie.“

Gala Capital Femei de Succes

Gala Capital Femei de Succes este un eveniment organizat de revista Capital. Prin intermediul acestuia se dorește recunoașterea activității femeilor din mai multe domenii de activitate din România. Astfel, pe 20 iunie 2024, doamne din domenii precum cultură, sport, antreprenoriat, divertisment au fost premiate pe scena Capital.

Noul număr Top 100 de Femei al revistei Capital poate fi găsit la toate punctele de difuzare ale presei. De asemenea, acesta poate fi achiziționat și pe edituradecarte.ro.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul: Reciclad’or, Catena, Carrefour, Apolodor, Tinmar Energy, Rewire Interior Design, Galeria Romană, One Club, Magnolia, Privileg și Classy Deco. 

Parteneri media: www.capital.ro, www.evz.ro, www.infoactual.ro, www.infofinanciar.ro.