Evenimentul Zilei > Economie > Gadgeturile anului 2014! Topul celor mai interesante lansări!
Gadgeturile anului 2014! Topul celor mai interesante lansări!

Gadgeturile anului 2014! Topul celor mai interesante lansări!

Românii sunt recunoscuți ca fiind atât pasionați de gadgeturi cât și buni specialiști când vine vorba de tehnologie. Anul 2014 a adus o nouă gamă în rândul celor mai cunoscute smartphone-uri, însă aparația unor obiecte inteligente noi nu a ezitat să apară.

Ring Video Doorbell –  o sonerie de 200$.

Ring Video Doorbell este o sonerie care are incorporată o cameră video. Surpriza este că aceasta îți permite să privești în timp real, direct pe smartphone, cine este în fața ușii tale, oriunde te-ai afla în lume. 

iPad Air 2 – Pe lângă iPhone 6, să nu uităm de aer.

se laudă anul acesta cu o cameră de 8 mpx, minim 16 gb memorie internă și o viteză cu până la 40% mai mult decât variantele anterioare. În plus, este cel mai subțire iPad de pe piață până în prezent. Pentru cei care vor să își facă cadou de Crăciun minunata tabletă, prețul ajunge până la 500$. 

Jawbone UP3 – surprinde sportivii pasionați și de monitarizarea permanentă.

Deși au apărut foarte multe brățări care în conexiune constantă cu telefonu îți vor arăta câte calorii ai ars sau câți pași ai făcut într-o singură zi, Jawbone este cea mai performantă brațară atunci când vine vorba de monitorizarea și interpretarea medicală a mișcărilor pe care le efectuezi când faci sport. Prețul unei brățări este de 179$ și se poate comanda având atât culoarea negru cât și auriu. 

GoPro Hero4 – probabil cele mai cunoscute camere pentru sporturi extreme.

GoPro continuă să își îmbunătățească calitatea video de la an la an. În 2014, cele mai micuțe camere aproape au rezolvat problema cu filmările nocturne și au adăugat un efect de time lapse care permite derularea filmărilor extrem de încet. Prețul unui Hero4 este între 400 și 500 de dolari americani.

DJI Phantom Vision+ – deși în România dronele au fost interzise, performanța continuă de la an la an.

Phantom este o dronă care permite din 2014 ca smartphone-ul proprietarului să înregistreze în timp real cadrele surprinse de cameră legată de dronă. Îmbunătățirile în zona de stabilitate la altitude mare au făcut ca Phantom să fie unul dintre cele mai apreciate gadgeturi ale anului 2014. Prețul dronei este de 1,200$.