Evenimentul Zilei > Social > Gâdea vs. Ciutacu, războiul rece din media. Ultimul episod este vedetă în Trustul Intact. News alert în media
Gâdea vs. Ciutacu, războiul rece din media. Ultimul episod este vedetă în Trustul Intact. News alert în media

Gâdea vs. Ciutacu, războiul rece din media. Ultimul episod este vedetă în Trustul Intact. News alert în media

Bombă în media. Mihai Gâdea și Victor Ciutacu, prezentatori TV, s-au „luptat” pentru primul loc în topul audiențelor din luna noiembrie.

Posturile de știri România TV și Antena 3 au dat cele mai urmărite emisiuni de tip talk show din luna noiembrie.

Primele 10 emisiuni de pe targetul național și cel urban au venit doar de la Antena 3 și România TV. Pe segmentul comercial, Digi 24 și Realitatea TV au dat câte o emisiune. Jurnalul de seară (Digi 24) și Jocuri de putere (Realitatea TV) au prins locurile 8 și 10.

„De notat situația dezbaterilor de la TVR. Talk show-ul Ultima Ediție, de la postul public, se regăsește în topurile de pe toate cele trei segmente. Este cel mai urmărit talk-show de la TVR.

Dezbaterea zilnică de la TVR – emisiunea România 9, prezentată de Ionuț Cristache – a prins doar ultimul loc (20) al topului pe targetul național. La orașe și în rândul publicului tânăr, România 9 nu este în primele 20 de talk-show-uri ale lunii.

Ultima ediție are cifre peste România 9, dar diferă periodicitatea: emisiunea prezentată de Claudiu Lucaci este săptămânală (duminica, de la 14.30), în timp de programul lui Ionuț Cristache este difuzat de luni până joi (în Prime-Time, de la ora 21.00)”, scrie Paginademedia.