Decizia domnului Victor Ponta, de a prelungi interimatul la conducerea PSD, arată responsabilitate deplină din partea acestuia. Este o decizie care confirmă dorinţa domnului Ponta de a-şi demonstra nevinovăţia. Vorbim despre o decizie care demonstrează calităţile politice ale lui Victor Ponta”, a spus Firea prin intermediul unui comunicat de presă.

De asemenea, Gabriela Vrânceanu Firea a spus că PSD nu va fi afectat de această decizie a lui Victor Ponta. “PSD este un partid total funcţional, cu oameni extrem de experimentaţi în conducere. Domnul Ponta va continuă să participe la şedinţele conducerii PSD şi îl aşteptăm să îşi preia atribuţiile funcţiei”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Gabriela Vrânceanu Firea e convinsă că Victor Ponta trebuie să rămână premier.
Agenda şi direcţia partidului nu se schimbă. Prioritatea noastră este să continuăm bună guvernare de până în prezent, cu Victor Ponta premier, şi să câştigăm alegerile din 2016. Este datoria PSD să oprească revenirea la putere a echipei Băsescu, camuflată acum în PNL, care a făcut atât de rău României ani la rând”, a încheiat Firea.