,,Am reafirmat dorinta de a ma implica energic pentru finalizarea Centurii ocolitoare a Capitalei. Din pacate, Guvernul nici nu considera Centura Capitalei o prioritate, nici nu o transfera la Primaria Municipiului Bucuresti, pentru a fi finalizata”, scrie, pe Facebook,  Gabriela Firea.

,,Am preluat lucrarile la Podul Ciurel, la Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, Pasajului Sudului in stadii incipiente si le-am dus la bun sfarsit.

Am inceput acum mai putin de 2 ani largirea la 4 benzi a Bulevardului Fabrica de Glucoza si am finalizat investitia, precum si alte mari lucrari de infrastructura.

Am dovedit ca, impreuna cu echipa mea, duc la bun sfarsit proiectele abandonate din Bucuresti.

Tot asa ne asumam sa imprimam un mod de lucru energic, implicat, la Centura Capitalei”, adaugă primarul general al Capitalei.

,, Totul este ca Guvernul sa faca ceea ce trebuia sa intreprinda demult, sa transfere acest obiectiv de investitii la Primaria Capitalei. Nu inteleg de ce este atata inversunare! Nici nu se lucreaza la Centura dar nici nu o transfera.

Poate macar in al 12-lea ceas se va lua o decizie in acest sens, spre binele bucurestenilor”, completează Firea

Edilul Capitalei spune că, în ceea ce privește a doua etapă, pe la Pasajul Ciurel până la Șoseaua de Centură, documentația tehnică este gata, însă nu sunt bani pentru exproprieri.

„Pentru a doua etapă a proiectului nu am mai făcut nimic, culoarul de expropriere este votat în Consiliul General, proiectul tehnic este finalizat de constructor, PUZ-ul Sectorului 6 este aprobat, doar că nu avem banii necesari exproprierilor”, a explicat Marius Coaje, consilier personal al primarului Gabriela Firea,