Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea anunță proiecte ample de infrastructură: „O spun în premieră”
Gabriela Firea anunță proiecte ample de infrastructură: „O spun în premieră”

Gabriela Firea anunță proiecte ample de infrastructură: „O spun în premieră”

Gabriela Firea pregătește proiecte ample de infrastructură în Capitală. Primarul General a făcut anunțul vineri seara, la Antena 3. 

Gabriela Firea vrea un nou mandat la Primăria Capitalei. În acest sens, primarul PSD a anunțat proiecte ample de infrastructură.

„ O spun în premieră. Vom construi un pasaj în Doamna Ghica – Colentina, pentru că este o zonă foarte aglomerată. De asemenea, după 30 de ani, cetățenii din Prelungirea Ghencea s-au bucurat că am început lucrările pentru această zonă – lucru nemaiîntâlnit până acum. De asemenea, aici, în zona de nord a Capitalei, zona Pipera, unde sunt foarte multe companii, multinaționale… În primăvară finalizăm supralărgirea la patru benzi a Bulevardului Fabrica de Glucoză. Sunt investiții foarte mari, care necesită bugete foarte mari. Dacă aceste lucruri le-ar înțelege și domnul prim-ministru, lucrurile ar decurge mult mai normal pentru București”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Mai mult, primarul a vorbit și despre spitalul metropolitan, care ar urma să se construiască începând din 2020.

„Ne dorim foarte mult ca în primăvară să demarăm construirea spitalului metropolitan cu 1.000 de paturi, atât de necesare pentru pacienții din Capitală, dar și din țară, pentru că vreau să subliniez faptul în că cele 19 spitale care sunt administrate în București de către Primăria Capitalei nu se tratează doar cetățeni din București și din județul Ilfov. Jumătate sunt pacienți care vin din întreaga țară”, a completat primarul.