Evenimentul Zilei > Politica > GABRIELA FIREA A CÂŞTIGAT Primăria Capitalei! Nicuşor Dan, pe locul doi, Cătălin Predoiu s-a FĂCUT DE RUŞINE
GABRIELA FIREA A CÂŞTIGAT Primăria Capitalei! Nicuşor Dan, pe locul doi, Cătălin Predoiu s-a FĂCUT DE RUŞINE

GABRIELA FIREA A CÂŞTIGAT Primăria Capitalei! Nicuşor Dan, pe locul doi, Cătălin Predoiu s-a FĂCUT DE RUŞINE

Gabriela Firea a câştigat Primăria Capitalei. La sectoare, prima şansă o au candidaţii PSD-ului. O uriaşă supriză se profilează în cazul lui Nicuşor Dan şi Uniunea Salvaţi Bucureştiului.

Surse politice din PNL şi PSD ne-au confirmat în urmă cu câteva minute că toate sondajele o indică pe Gabriela Firea ca fiind câştigătoare la Primăria Capitalei cu un scor cuprins între 38% şi 40%. Pe locul doi se situează Nicuşor Dan cu un scor cuprins între 25% şi 30%. Cătălin Predoiu, candidatul PNL, este marele perdant al acestui tur de scrutin având un scor între 15% şi 18%, sub scorul politic pe care îl va vaea PNL la nivelul Capitalei. Robert Turcescu este cotat cu 6% – 7%, iar PMP puţin peste pragul electoral de 5%. Precizăm că aceste cifre reprezintă o estimare a votului având ca bază chestionarele colectate la ora 19.00, deci aşa se explică diferenţele între cifrele prezentate.