Recent, Gabriela Cristea a acordat un interviu în care a vorbit, pe larg, despre schimbările emoţionale şi fizice prin care trece de când este însărcinată.

„M-am îngrăşat până acum şase kilograme. Nu mi se pare puţin pentru că, de regulă, din luna a şasea sau a şaptea începi să acumulezi alert. În rest, nu pot să zic că am remarcat schimbări spectaculoase…Mi s-a pătat pielea şi n-am apucat, de exemplu, să fac peeling după prima sarcină. Asta păţesc toate femeile. La sarcina cu Victoria mi-a crescut piciorul cu un număr, apoi mi-a scăzut, iar acum a crescut din nou. Port 39, de la 38-38 şi jumătate”, a declarat Gabriela Cristea pentru revista VIVA, notează cancan.ro.

Gabriela Cristea a povestit şi un episod amuzant, care a enervat-o, totuși, la culme când a avut loc.

„Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis „uşă rea, pleacă de aici”. Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă„, a spus Gabriela Cristea.