Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriel Cotabiţă, ÎN STARE DE ŞOC! Familia şi fanii, alături de marele artist. Breaking news
Gabriel Cotabiţă, ÎN STARE DE ŞOC! Familia şi fanii, alături de marele artist. Breaking news

Gabriel Cotabiţă, ÎN STARE DE ŞOC! Familia şi fanii, alături de marele artist. Breaking news

Marele artist Gabriel Cotabiţă este în stare de șoc. În anul 2018, acesta a fost somat de Fisc să-și plătească datoriile către stat.

Anul trecut, Gabriel Cotabiţă a fost somat de Fisc să-şi plătească datoriile. Firma prin care cântăreţul îşi derulează afacerile din domeniul muzical, “Taktix Media SRL”, a primit, pe 8 martie 2018, o somaţie de la Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice din cadrul Administraţiei Sector 2 a Finanţelor Publice.

„În temeiul art. 47 alin. (4) si (5) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în anunţul colectiv în care se află şi numele firmei lui Cotabiţă.

Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, „Taktix Media SRL” avea, la finalul lui 2017, datorii de 96.089 lei. În acelaşi an, profitul net a fost de doar 67 de lei, în timp ce în 2016 s-a înregistrat o pierdere 131.788 de lei, notează Wowbiz.