Evenimentul ZileiSocialGabriel Cotabiță, diagnosticat cu noul coronovaris. Detalii despre starea de sănătate a cântăreţului

Gabriel Cotabiță, diagnosticat cu noul coronovaris. Detalii despre starea de sănătate a cântăreţului

Gabriel Cotabiță, diagnosticat cu noul coronovaris. Detalii despre starea de sănătate a cântăreţului
Gabriel Cotabiță, în vârstă de 65 de ani, se află internat în spital. Cântăreţul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

După ce a fost diagnosticat cu Covid-19, Gabriel Cotabiță a fost internat la spital. Deocamdată nu se cunosc detalii despre starea actuală de sănătate, dar, din ceea ce afirmă fiica sa, nu ar fi făcut o formă gravă.

Primele declarații despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă au fost făcute de către fiica acestuia, Aela. Aceasta a spus că familia își dorește foarte mult ca artistul să se însănătoșească și să revină cât mai curând acasă.

Gabriel Cotabiţă necesită să fie monitorizat

„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”, a spus fiica artistului.

În schimb, fiica lui Gabriel Cotabiță este îngrijorată pentru că tatăl ei are și alte probleme de sănătate, iar Covid-19 i-ar putea aduce noi complicații.

„A avut anumite simptome”

Mai mult, aceasta nu știe cum s-a infectat tatăl său cu Covid-19, subliniind că s-a protejat foarte bine de fiecare dată. Îngrijorarea pleacă de la faptul că celebrul artist se confruntă și cu alte probleme de sănătate, iar pentru a nu-i pune viața în pericol, cea mai bună soluție a fost de a-l interna în spital.

„El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte. A avut anumite simptome şi au decis să se testeze. Tuse şi o stare de oboseală mai accentuată. Existând şi alte condiţii medicale, cea mai bună variantă era să se urmărească evoluţia în spital şi aceasta a fost recomandarea medicilor”, a mai declarat Aela Cotabiţă pentru Antena Stars.


Accesează: