Gabriel Torje (28 de ani) a rămas fără echipă după ce și-a încheiat conturile cu gruparea cecenă Akhmat Grozny. Internaționalul român a evoluat în sezonul trecut pentru Dinamo, sub formă de împrumut, dar n-a rupt gura târgului, iar revenirea în „Groapă” s-a dovedit a fi o cruntă dezamăgire.

Corduneanu a participat la două Olimpiade

Transferat cu mare tam-tam, în 2011, de la Dinamo la Udinese, timișoreanul nu s-a integrat în fotbalul din Vest.

A dezamăgit în Serie A, apoi nu s-a putut impune în Spania, la Granada și Espanyol, acolo unde a fost împrumutat de italieni. Torje a mai trecut prin Turica, pe la Konyaspor și Osmanlispor, apoi a semnat cu Grozny.

Așadar, fotbalistul este în căutarea unei echipe, dar cum ofertele concrete întârzie să apară, Torje a plecat în vacanță, la Barcelona. Alături de fotbalist a fost și Costel Corduneanu, celebrul personaj din lumea interlopă. Cei doi au făcut un tur al orașului catalan și au petrecut în localuri luxoase. Corduneanu a avut legături concrete cu sportul, înainte de-a deveni cunoscut ca personaj important din „zona gri”. A practicat lupte libere și a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice de Vară.

În 1992, la Barcelona, s-a clasat pe locul al 9-lea, iar patru ani mai târziu, la Atlanta, a încheiat concursul pe poziția a 14-a. Printre sportivii români cunoscuți cu care a legat prietenii la vremea respectivă s-au numărat Laura Badea și Leonard Doroftei.

Mutu a lăsat naționala pentru un interlop

Adrian Mutu a fost protagonistul unui episod celebru, alături de un interlorp. În 2009, „Briliantul” a plecat din lotul naționalei României, după înfrângerea cu Serbia (0-5) și a petrecut alături de Ratko Buturovici, un personaj controversat în Belgrad. Selecționerul Răzvan Lucescu s-a făcut foc și pară pe atacant, pe care nu l-a mai convocat o perioadă la prima reprezentativă. Buturovici avea să moară în 2013, în condiții misterioase.