Gabi Tamaş şi-a pierdut postul de titular în Anglia

Gabi Tamaş şi-a pierdut postul de titular în Anglia

Una caldă, alta rece pentru Gabriel Tamaş. La scurt timp după ce a fost convocat din nou la echipa naţională, selecţionerul Victor Piţurcă trecând cu vederea escapada jucătorului înaintea meciului amical cu San Marino, fundaşul român şi-a pierdut locul de titular la formaţia West Bromwich Albion, care evoluează în Premier League.

Suspendat trei etape după ce a lovit un adversar cu cotul în meciul de campionat cu Norwich, Tamaş a fost înlocuit cu succes de McAuley în partidele trecute şi este favoritul antrenorului Roy Hodgson pe postul de fundaş central.

"Gabriel şi-a pierdut locul în momentul în care a fost suspendat, însă acum trebuie să recunosc că îmi va fi greu să-l las pe margine pe McAuley, după ce a făcut un meci extraordinar cu Fulham, când a fost declarat jucătorul meciului. Ştiu că nu sunt momente prea bune pentru Tamaş. Şi eu, dacă aş fi fost jucător şi aş fi văzut că cel care joacă în locul meu o face foarte bine, aş fi fost frustrat. Totuşi, Gabriel a rămas acelaşi, un bun profesionist, care munceşte mult la antrenamente. Revenirea sa în prima echipă depinde de el", a spus Hodgson pentru site-ul oficial al clubului WBA.

Ne puteți urmări și pe Google News