Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost mare internațional român: „Când faci ce a făcut Tamaș, nu mai ai ce căuta la echipa naționlă”
Un fost mare internațional român: „Când faci ce a făcut Tamaș, nu mai ai ce căuta la echipa naționlă”

Un fost mare internațional român: „Când faci ce a făcut Tamaș, nu mai ai ce căuta la echipa naționlă”

Dorinel Munteanu, cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale, a declarat că Gabi Tamaș nu ar mai trebui convocat.

Dorinel Munteanu, fost mare jucător al echipei naționale, crede că Gabi Tamaș nu ar mai trebui să îmbrace tricoul primei reprezentative, indiferent de forma sportivă. „Munti” s-a referat la problemele disciplinare pe care le-a avut fundașul Stelei cu petrecerile prelungite și stropite cu alcool. Altfel, Dorinel a spus că un egal cu Polonia nu ar fi un rezultat rău pentru „tricolori”.

„Când faci ceea ce a facut Tamaș, poți să fii cel mai bun, nu mai ai ce căuta la echipa națională. Am încredere în conducerea tehnică și voi fi și eu lângă tricolori, sper să câștige sau să facă un rezultat pozitiv. Cred că un egal cu Polonia nu ar fi un rezultat negativ. Nu se poate schimba radical totul în câteva luni. Dar jucătorii care au randament constant sunt convocați de Daum, nu mai contează vârsta sau ce ai făcut la echipa națională", a spus Dorinel la Dolce Sport.