Evenimentul Zilei > Actualitate > Fraţii care au dat TEROARE Parisului au fost identificaţi. Salah Abdselam este în continuare CĂUTAT de autorităţi : NU vă apropiaţi de el. Este KAMIKAZE
Fraţii care au dat TEROARE Parisului au fost identificaţi. Salah Abdselam este în continuare CĂUTAT de autorităţi : NU vă apropiaţi de el. Este KAMIKAZE

Fraţii care au dat TEROARE Parisului au fost identificaţi. Salah Abdselam este în continuare CĂUTAT de autorităţi : NU vă apropiaţi de el. Este KAMIKAZE

Investigaţiile conduse de poliţie au dus la identificarea a trei kamikaze printre cei şapte terorişti morţi vineri seara. Salah Abdeslam, bănuit că un kamikaze, este căutat şi la această oră de autorităţi.

Poliţia franceză a făcut duminică apel la martorii tragediei pentru a îl identifica pe terorist: “Dacă dispuneţi de informaţii privind locaţia în care se află, contactaţi imediat 197- alertă de atentat”, se arată în comunicat.

Născut pe 15 septembrie 1989 la Bruxelles, Salah Abdeslam este un considerat un individ periculos asupra căruia forţele de ordine sfătuiesc oamenii să nu intervină.

Mai bine de 48 de ore de la atentatele de la Paris, anchetatorii nu au identificat toţi membrii ai celor trei echipe de terorişti care au atacat vineri  stadionul Stade de France, sala de spectacole Bataclan şi terasele din estul Parisului.

3 fraţi implicaţi în atentate
 

În total 7 persoane au fost interpelate în Belgia, într-un oraş care este faimos pentru găzduirea islamismului radical. Anchetatorii se concentrează moment pe fraţii Abdeslam. Unul dintre fraţii lui Salah, care este căutat încă, a fost plasat în arest în Belgia, fără a se şti sigur dacă a participat sau nu la atacuri. Celălalt, de 31 de ani, a fost identificat ca fiind kamikazele care a explodat pe bulevardul Voltaire, fără să facă victime. Fraţii Abdeslam au închiriat un Polo negru, care  a fost găsit apoi în faţa la Bataclan, unde s-a derulat luarea de ostatici condusă de trei kamikaze, care a provocat 89 de morţi.

Un alt terorist a fost identificat după prelevarea şi analizarea amprementelor papilare, a anunţat duminică Parchetul, fără a îi spune numele.

Arme de tip Kalashnikov au fost găsite într-o maşină la Montreuil

Duminică dimineaţa, mai multe puşti de asalt au fost descoperite într-o maşină Seat Leon neagră, utilizată de terorişti în atentate de Paris.

Din acea maşină, au asigurat câţiva martori, o echipă de terorişti a deschis focul pe terasele şi restaurantele de pe bulevardul parizien. Armele descoperite sunt de acelaşi tip cu cele folosite în seara de vineri în centrul Parisului.