Aflat în prezent la Constanța, fostul antrenor din Liga 1 a mărturisit că nici măcar nu și-a putut înmormanta fratele cum se cuvine și trece printr-o perioadă foarte dificilă.

Trăiesc foarte prost această perioadă. Ieri (n.r. luni) mi-a murit un frate de coronavirus, am și alte probleme. El era în Zemeș, (n.r. o comună de lângă Moinești), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața.

Eu sunt în Constanța acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât și o parte dintre fotbaliști care erau din alte localități. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă.

Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a declarat Petre Grigoraș (foto), pentru doarromania.ro.

Petre Grigoraș le-a pregătit de-a lungul carierei pe Farul, FC Onesti, Oțelul Galați, Poli Iași, Pandurii, CFR Cluj, Târgu Mureș și Poli Timișoara.