FOTOGRAFIE TULBURĂTOARE cu fiul lui Adrian Iovan la parastasul pilotului! Ce copil frumos este Albert. Băiatul a fost surprins cu privirea spre cer, iar mama lui are o reacție cutremurătoare!

FOTOGRAFIE TULBURĂTOARE cu fiul lui Adrian Iovan la parastasul pilotului!  Ce copil frumos este Albert. Băiatul a fost surprins cu privirea spre cer, iar mama lui are o reacție cutremurătoare!

Romanița Iovan a publicat recent o fotografie cutremurătoare de la parastasul lui Adrian Iovan, care a avut loc chiar la locul tragediei în care pilotul și-a pierdut viața

Celebra creatoarere de modă a mers împreună cu fiul ei, născut din iubirea cu regretatul pilot, la locul unde acum doi ani Adrian Iovan își pierdea viața alături de tânăra Aura Ion! Atât anul acesta, cât și anul trecut, Romanița a mers în Munții Apuseni, arâtând practic, cât respect îi poartă celui care i-a fost soț dar și tată al copilului ei...

În timpul parastasului de anul acesta, Albert a fost surprins într-o ipostază cutremurătoare, uitându-se spre cer. Puștiul lui Adrian Iovan este un copil foarte frumos și are trăsături deosebite, iar ochii lui sunt superbi!

Vezi AICI fotografia superbă

Ne puteți urmări și pe Google News