Fotografi, arestaţi în cazul Fritzl

Fotografi, arestaţi în cazul Fritzl

13 fotografi au fost reţinuţi de poliţia din Amstetten după ce au încercat să obţină imagini cu Elisabeth şi copiii săi, deşi s-a făcut apel în nenumărate rânduri la presă să respecte intimitatea victimelor lui Joseph Fritzl.

Deghizaţi în poliţişti, îngrijitori sau purtând constume de camuflaj, fotoreporterii au încercat să facă fotografii în rezerva lui Elisabeth.

În prezent, spitalul este păzit non-stop de gardieni, pompieri, ajutaţi de trupe anti-tero. Prezenţa în număr mare a jurnaliştilor in preajma spitalului este şi motivul pentru care niciunul dintre membri familiei Fritzl nu a putut părăsi clădirea, iar Elisabeth nu şi-a putut vedea fiica cea mare, aflată în stare gravă.

În semn de protest faţă de mediatizarea excesivă a acestui caz, locuitorii din Amstetten au organizat ieri un marş prin care au cerut întoarcerea la normalitate. Oamenii au afişat pancarte cu mesaje de susţinere pentru Elisabeth şi copiii săi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Elisabeth Fritzl a fost inchisă de tatăl său timp de 24 de ani în subsolul casei. În tot acest timp, tânăra a fost violată, iar din relaţia lor s-au născut 7 copii.

(12:20)