FOTO. Steven Gerrard și-a luat rămas bun de la Liverpool, după 17 ani

FOTO. Steven Gerrard și-a luat rămas bun de la Liverpool, după 17 ani

Steven Gerrard s-a despărțit, ieri, de formația la care a evoluat timp de 17 ani și pentru care a marcat 700 de goluri, FC Liverpool.

Ieri, „Stevie G” a jucat pentru ultima dată un meci oficial sub culorile „cormornailor”, în meciul de campionat, pe „Anfield Road”, cu Crystal Palace, meci pierdut de Liverpool, scor 1-3.

Înaintea meciului, Gerrard a intrat pe teren însoțit de cele trei fiice ale sale: Lilly-Ella (11 ani), Lexie (9 ani) şi Lourdes (3 ani). Fanii lui Liverpool l-au întâmpinat uluitorul jucător cu o coregrafie specială, pe care se putea citi cuvântul „Captain”, alcătui din mii de cartonașe, dar și „S8G” (iniţialele fotbalistului şi numărul său de pe tricou).

Ne puteți urmări și pe Google News

Steven Gerrard a cucerit împreună cu Liverpool Liga Campionilor în 2005, Cupa UEFA în 2001, Cupa Angliei în 2001 şi 2006 şi Cupa Ligii Angliei în 2001, 2003 şi 2012.

La finalul meciului de ieri, englezul a făcut susținut un „speech” pe „Anfield Road”. „M-am simţit foarte ciudat. M-am ferit de acest moment, pentru că ştiu cât de mult îmi va lipsi clubul. M-am bucurat de fiecare minut petrecut aici şi sunt devastat că nu voi apuca să mai joc în faţa acestor suporteri minunaţi. Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care au făcut parte din acest club în ultimii 17 ani, dar şi coechipierilor mei şi celor alături de care am jucat de-a lungul timpului. Ei m-au transformat în jucătorul care sunt astăzi. Trebuie să vă las, înainte să curgă lacrimile, dar trebuie să vă spun vouă, fanilor: am evoluat în faţa celor mai tari galerii din lume, dar voi sunteţi cei mai buni”, a declarat Gerrard după meci.