Evenimentul ZileiMondenBlitz newsFOTO. Cristiana Copos nu renunță la verighetă nici după ce fostul soț s-a recăsătorit

FOTO. Cristiana Copos nu renunță la verighetă nici după ce fostul soț s-a recăsătorit

FOTO. Cristiana Copos nu renunță la verighetă nici după ce fostul soț s-a recăsătorit
Chiar dacă a fost înșelată de George Copos și a încercat până în ultima clipă să-și salveze căsnicia, Cristiana Copos nu pare dispusă să renunțe definitiv la cei 37 de ani de căsnicie. La trei ani de la separarea de omul de afaceri, Cristiana poartă în continuare verigheta pe deget, arătând astfel că pentru ea căsnicia a fost un lucru sfânt, dar totodată că nu este o femeie dispusă să încerce o nouă relație.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe fosta soție a lui George Copos în zona Dorobanți, acolo unde deține mai multe cofetării. Încă de când a demarat acest business, Cristiana a fost extrem de implicată, atât la supravegherea preparatelor, la inovarea produselor, cât și din spatele vitrinelor stând de vorbă cu clienții și făcându-le recomandări.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/4

De această dată, femeia a lăsat treaba din cofetărie și a mers la o farmacie din apropiere pentru a lua câteva medicamente. Chiar dacă din punct de vedere financiar își permite să plătească un angajat care să o ajute în astfel de situații, Cristiana Copos preferă să facă singură acest gen de cumpărături, profitând totodată și de o mică pauză pentru a mai face un pic de mișcare.

Deloc schimbată, cu aceeași atitudine modestă, căci fosta soție a lui George Copos nu și-a dorit niciodată să atragă atenția asupra ei, Cristiana păstra pe deget o verighetă. Cel mai probabil cea cu care George Copos îi jura credință veșnică, dar și promitea că-i va fi alături toată viața.

Deși a știut că este înșelată, nici nu ar fi avut cum să nu afle ținând cont că relația extraconujugală dura de mai bine de 12 ani, nici după ce fostul soț s-a căsătorit cu cea care i-a fost amantă, nu a făcut-o pe Cristiana să-și schimbe părerea despre cel care este tatăl fiicei sale.

Se dedică afacerilor sale

În momentul de față, singura preocupare a Cristianei este aceea de a-și ține cofetăriile, 35 la număr, pe linia de plutire și de a nu ajunge în stadiu ca, din cauza pandemiei și a restricțiilor, să fie în stadiul de a-și concedia din angajați. Principala preocupare a ei este de a munci cot la cot cu vânzătoarele, de a aranja prăjiturile în vitrinele frigorifice și de a se asigura că toți clienții pleacă fericiți din locațiile ei și își doresc să revină.


Accesează: