Omul de afaceri George Copos, fost patron al clubului Rapid, a divorțat de Cristiana pentru o femeie cu care avea o relație de câțiva ani. Cu aceasta din urmă, chiar secretara lui, George Copos și-a refăcut viața și a devenit din nou tată.

În pofida tuturor speculațiilor, Cristiana Copos pare că a revenit la sentimente mai bune și, cu ocazia zilei de naștere, l-a felicitat pe fostul finanțator din fotbal, informează RTV. Cei doi au rămas în relații de prietenie, îi leagă, totuși, amintiri de-o viață, dar și o mândrie de fată, Alexandra Copos, moștenitoarea imperiului „Ana Holding”.

Pasul decisiv spre împăcarea anului, cum zic apropiații celor doi, l-a făcut Cristiana, care i-a transmis lui George Copos (67 de ani) un sincer „La mulți ani” cu prilejul aniversării. Pe pagina de Facebook a cofetăriei pe care o deține, Cristiana Copos a postat o fotografie cu fostul soț, alături de mesajul: „La mulți ani frumoși și sănătoși tuturor sărbătoriților de astăzi”.

Altfel, Hotelul Athenee Palace Hilton s-a închis pentru prima oară în istoria de 106 ani, în contextul măsurilor luate de autorități împotriva răspândirii pandemiei de coronavirus. Hotelul aparține grupului „Ana Hotels”, controlat de milionarul George Copos.