Evenimentul ZileiMondenBlitz newsFOTO/ Costi Ioniță a dat lovitura și în viața amoroasă. Compozitorul, surprins alături de o brunetă focoasă

FOTO/ Costi Ioniță a dat lovitura și în viața amoroasă. Compozitorul, surprins alături de o brunetă focoasă

FOTO/ Costi Ioniță a dat lovitura și în viața amoroasă. Compozitorul, surprins alături de o brunetă focoasă
Costi Ioniță se numără printre puținii români care au fost nominalizați la premiile Grammy și care au avut șansa să lucreze cu mari artiști internaționali. Din fericire, Costi nu se bucură doar de succes pe plan profesional, ci ușor-ușor se leagă lucrurile și din punct de vedere amoros. După mult timp, Costi este văzut din nou în compania unei domnișoare.

Fără îndoială artistul „a plătit” succesul din carieră cu singurătatea. Din cauza modului său de lucru și mai ales a faptului că stă închis zile întregi în studio, nicio femeie nu rezistă prea mult timp alături de el sau mai bine zis nicio femeie nu pare să facă acest compromis de dragul unei relații cu Costi.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/15

Ajuns la 44 de ani, vârstă pe care o va împlini luna viitoare, Costi a ajuns la concluzia că nu mai poate să aștepte ca timpul să le rezolve pe toate, așa cum credea în anii trecuți, ci că este vremea să acționeze și să încerce să-și găsească femeia cu care să aibă cele cine elemente pe care le consideră esențiale : compatibilitate fizică, sexuală, emoțională, motrică și intelectuală.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Costi Ioniță în compania unei brunete focoase, un pic mai înaltă decât el. Dar ce contează înâlțimea atunci când două persoane sunt compatibile și au puncte în comun. Cei doi păreau că au ceva lucruri în comun. Mai întâi, Costi și noua lui parteneră au intrat la Ikea, semn că bărbatul se arată dispus să o implice pe tânără în viața lui, alegând cu ea diverse obiecte pentru casă. Chiar dacă nu s-au pus de acord cu privire la nicio piesă de mobilier sau decorațiune, cel puțin au făcut această activitate împreună. Puțin nemulțumiți de faptul că pleacă cu mâna goală din magazin, cei doi mai fac o scurtă oprire, în fața mall-ului, pentru a-și cumpăra o cafea.

Deoarece își lăsase mașina în fața centrului comercial, chiar în zona în care taxiurile lasă clienții, dar este și spațiu pentru persoanele cu dizabilități, Costi a fost certat de unul dintre paznici, însă fără niciun rezultat. Meditațiile par că dau roade în astfel de situații, căci artistul s-a arătat foarte calm, deloc impresinat de doleanțele paznicului. Chiar dacă au green pass și ar fi putut să savureze cafeaua în spațiul special amenajat din cadrul centrului comercial, cei doi au preferat să ia la pachet și să o consume în mașină, în drum spre casă.

Tot ce contează e compatibilitatea spirituală

Dacă până acum a avut relație, de lungă sau scurtă durată, doar cu femei foarte frumoase, de ceva vreme Costi Ioniță a ajuns la concluzia că în cazul lui nu frumusețea contează, ci compatibilitatea spirituală. De când practică yoga și meditația, compozitorul român vrea ca femeiea de lângă el să aibă aceleași idealuri. „Direcțiile duc și către acest lucru. Am simțit de câteva ori. Toate femeile din viața meau au fost minunate și superbe. E clar că trebuie să fie o femeie frumoasă. Pentru ca un cuplu să fie fericit este nevoie de cinci elemente. Compatibilitate fizică și sexuală, compatibilitate emoțională, cea motrică, compatibilitate intelectuală. Acestea patru sunt pentru majoritatea oamenilor, însă mai există un punct. Chiar m-am despărțit de o femeie superbă din acest motiv: compatibilitate spirituală. Trebuie să înțelegem că nu suntem doar carne și oase. Femeia de lângă mine trebuie să înțeleagă că este ceva și dincolo de aparențe. Pentru mine acest punct este foarte important”, a povestit Costi la o emisiune TV.

 


Accesează: