Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV. Prima întâlnire dintre Loredana și Costi Ioniță după scandalul provocat de maneaua ”Fericire”
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV. Prima întâlnire dintre Loredana și Costi Ioniță după scandalul provocat de maneaua ”Fericire”

Colaborarea dintre Loredana și zece dintre cei mai cunoscuți maneliști a provocat mega-controverse în spațiul public, iar artista a primit cele mai dure critici din toată cariera ei.

Atât Loredana, cât și Costi Ioniță, cel care i-a propus Loredanei inedita colaborare, le-au dat replici nemulțumiților pe rețelele de socializare, iar ieri la prânz s-au întâlnit ….să sărbătorească.

În ciuda tuturor criticilor, melodia Fericire s-a dovedit a fi un succes, cu 11.105.456 de vizionări în youtube la trei săptămâni de la lansare. Așa că inițiatorul proiectului și diva au ieșit profitat de ziua însorită în oraș și-au ieșit la masă, la o terasă din Parcul Floreasca să-și comenteze succesul, dar și reacțiile primite de la fani.

Lori a băut cafea, Costi a mâncat salată

Loredana, care a fost ”tocată” mărunt – atât pentru aspectul fizic, pentru ținute, pentru regia videoclipului și mai ales pentru că a ”scos piesă cu maneliștii” s-a dovedit a fi în formă și a povestit și a râs pe tot parcursul întâlnirii. Într-o dispoziție bună era și Costi Ioniță care se dovedește, în acestă perioadă, deosebit de productiv. După succesul cu Loredana și interpreții de manele, Costi a lansat melodia „Go Down Deh”, pe care a compus-o alături de Shaggy pentru Spice și Sean Paul. Costi Ionița a mâncat o salată, în vreme ce Loredana s-a rezumat la a bea o cafea și apă plată.

Loredana, care a explicat într-un interviu de ce nu consideră că piesa e o manea și a povestit pe larg cum a fost colaborarea cu Jador, Florin Salam, Culita Sterp, Costi Baboiash, Nicu Paler, Ştefan de la Bărbuleşti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova şi Vali Vijelie, nu este la primul proiect inedit. Albumul Agurida, de exemplu, a însemnat o relansare a muzicii lăutărești, iar artista a cântat mai multe piese alături de nume grele ale genului.