Evenimentul Zilei > Actualitate > Fotbalul românesc este în DOLIU. Un jucător-EMBLEMĂ a pierdut lupta cu o boală devastatoare, CANCERUL
Fotbalul românesc este în DOLIU. Un jucător-EMBLEMĂ a pierdut lupta cu o boală devastatoare, CANCERUL

Fotbalul românesc este în DOLIU. Un jucător-EMBLEMĂ a pierdut lupta cu o boală devastatoare, CANCERUL

Fotbalul românesc și-a mai pierdut un jucător care a fost emblemă pentru echipa sa. După ce s-a luptat mai mult timp cu o boală cruntă, cancerul, Gheorghe Hurloi a murit la doar 62 de ani.

Gheorghe Hurloi a murit după ce s-a luptat cu o boală cruntă, cancerul. Fostul căpitan şi fundaş al Gloriei Bistriţa a încetat din viaţă la vârsta de 62 de ani din cauza unei tumori pe care o avea la ficat, notează ziarul local Mesagerul.

Gheorghe Hurloi s-a născut pe 24 octombrie 1955 şi a început fotbalul la Mintiu Gherlii. A fost ales apoi în cadrul unei selecţii la U Cluj, iar la vârsta de 18 ani a jucat într-un meci al clujenilor în faţa lui FC Argeş când s-a făcut remarcat.

A jucat de-a lungul carierei sale la U Cluj (1970 – 1977 şi 1979 – 1980), CFR Cluj (1977 – 1979) şi Gloria Bistriţa (1980 – 1989). După ce şi-a pus ghetele în cui, Hurloi a rămas în iarbă şi a antrenat tineret Gloria Bistriţa, Mecanica Bistriţa, Mureşul Topliţa, Unirea Dej, Lacul Ursu Sovata, Vișinul Șieu Măgheruș, Victoria Bistrița, Gloria 2, Academia de Fotbal Gloria şi echipe de juniori ale Gloriei Bistriţa.