Evenimentul Zilei > Sport > Fotbalistul Serge Aurier, împăcat cu moartea fratelui său: „Nu simt ură penru criminal”
Fotbalistul Serge Aurier, împăcat cu moartea fratelui său: „Nu simt ură penru criminal”

Fotbalistul Serge Aurier, împăcat cu moartea fratelui său: „Nu simt ură penru criminal”

Fotbalistul ivorian Serge Aurier, fundașul lui Tottenham, a acceptat să vorbească despre moartea fratelui său, Christopher, împușcat zilele trecute pe o stradă din orașul francez Toulouse.

Jucătorul lui Tottenham a declarat că în ciuda durerii imense care îl încearcă după pierderea fratelui său, nu simte ură față de criminalul care l-a ucis și nici nu-și dorește să se răzbune pe el.

„E o veste bună că s-a predat. A fost foarte inteligent din partea lui. Astăzi, lucrurile trebuie să se calmeze. Nu simt ură sau vreun sentiment de răzbunare. Eu lucrez într-o lume unde trebuie să fii calm. Eu sunt calm. Am încredere în justiție. Sunt trist, regret, continui să jelesc moartea fratelui meu”, a spus Serge Aurier.

Pe 13 iulie, Christopher Aurier, în vârstă de 26 de ani, jucător amator la o echipă din orașul francez Toulouse, a fost împușcat mortal pe o stradă, în urma unui conflict. El a fost descoperit de localnici, grav rănit și, cu toate că a fost transportat de urgență la spital, nu a mai putut fi salvat.

Într-un interviu acordat pentru o publicație franceză, la Depeche, Serge Aurier a povestit cum a fost împușcat fratele său. El a relatat că cel care a făcut-o este iubitul unei foste prietene care nu vedea cu ochi buni faptul că cei doi au reînceput să se vadă și să vorbească

„M-am întâlnit cu unul dintre prietenii lui care a fost cu el. A fost vorba de o femeie. El vorbea cu o fostă prietenă de-a lui de ceva timp. Noul ei prieten a dorit ca el să înceteze. Christopher nu i-a răspuns, l-a ignorat. S-a dus să cumpere de mâncare. A revenit și l-a împușcat. Prietenul lui a fost curajos. E dificil să fii așa cu cineva, iar o secundă mai târziu să-l vezi mort”, a relatat Serge Aurier.

În acest context, Serge Aurier a vorbit despre relația pe care o avea cu fratele său și despre planurile de viitor ale acestuia. Potrivit spuselor sale, Christopher era un bun familist care avea grijă de mama celor doi și de restul rudelor care au rămas la Toulouse. Mai mult, el trebuia să se căsătorească la finalul anului.

„Avea grijă de mama, de nepoți și de nepoțele. El avea grijă de toate chestiile materiale. Apreciam asta foarte mult, știind că era lângă mama. A făcut atmosferă în casă. Noi aveam un proiect împreună. El era foarte religios. Trebuia să se căsătorească la finalul anului”, a povestit Serge Aurier.

Jucătorul lui Tottenham a specificat că fratele său era mai talentat, deși juca la o echipă de amatori, de liga a cincea din Franța.

„Era mai bun decât mine, dar eu am fost mai hotărât. El era cel talentat. El avea calitate, iar eu aveam determinare. Ne-am început călătoria împreună, am fost formați de Lens. El chiar avea mai mult talent decât mine. Cei de la Lens l-au luat pe el primul, nu pe mine”, a povestit Serge Aurier.

Botezatu își schimbă cariera. Politicienii vor avea concurență serioasă

LPF bagă fotbaliștii în carantină. Îmbolnăvirile de la Dinamo afectează Liga I

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: