Fotbaliștii, victimele gangsterilor

Fotbaliștii, victimele gangsterilor

Un fost fotbalist englez a avertizat că jucătorii de top din Premier League pot deveni ușor victime ale gangsterilor, care îi pot determina să comită acte criminale, scrie, astăzi, cotidianul „The Independent”. Mark Ward, care a jucat la Everton, West Ham și Manchester City, tocmai a ieșit din închisoare unde a stat patru ani pentru implicarea într-o afacere cu droguri.

Ward, care a rămas aproape de lumea fotbalului și în relații de prietenie cu jucători precum Steven Gerrard (FC Liverpool), a declarat: „Cu cât vor intra mai mulți bani în fotbal, cu atât vor fi atrași gangsteri să se implice. Din ceea ce știu, există fotbaliști în Premier League care sunt prieteni cu gangsteri. Sunt rare zilele în care fotbaliști din Oremier League să nu fie prezentați sau să nu vorbească cu persoane implicate în traficul de droguri sau în alte acitivtăți ilegale”.

În vârstă de 46 de ani, Mark Ward a fost arestat și condamnat în 2005, după ce trei kilograme de cocaină au fost găsite într-o casă din Merseyside pe care o închiriase în numele unei cunoștințe. 

„De mult timp, fotblalul este un mediu atractiv pentru elementele criminale. Oamenii implicați în acest sport știu că este adevărat, dar publicul nu este conștient de acest lucru. Jucătorii trebuie să fie atenți. Sunt ținte ori de câte ori ies din casă”, a completat Ward.

Ne puteți urmări și pe Google News