Evenimentul Zilei > Actualitate > FOTBAL EUROPEAN. FC Barcelona – Celta Vigo, 6-1. Suarez, Messi și Neymar, o nouă demonstrație de forță
FOTBAL EUROPEAN. FC Barcelona – Celta Vigo, 6-1. Suarez, Messi și Neymar, o nouă demonstrație de forță

FOTBAL EUROPEAN. FC Barcelona – Celta Vigo, 6-1. Suarez, Messi și Neymar, o nouă demonstrație de forță

FC Barcelona a defilat, duminică, în partida cu Celta Vigo, disputată pe „Nou Camp”, în etapa a 24-a din Primera Division, și s-a impus cu scorul de 6-1.

FC Barcelona a câștigat cu scorul de 6-1 confruntarea disputată, duminică, pe teren propriu, cu Celta Vigo, din cadrul rundei a 24-a a Primerei DIvision. Luis Suarez a reușit o triplă, în minutele 59, 75 și 81, iar celelalte goluri ale gazdelor au fost înscrise de Messi (28), Rakitici (84) și Neymar (90+1). Golul de onoare al formației din Vigo i-a aparținut lui Guidetti (39 – penalty). Cel de-al treilea gol înscris de Suarez a fost unul memorabil. Messi a executat un penalty, a mișcat mingea pentru atacantul uruguayan, care a venit din spate și a scuturat plasa. Aceeași fază a fost reușită Johan Cruyff și Jesper Olsen, în anii '70, pentru Ajax Amsterdam.

FC Barcelona se află pe primul loc al clasamentului, cu 57 de puncte (un meci mai puțin disputat) și este urmată de Atletico Madrid (54) și Real Madrid (53).

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: