Evenimentul Zilei > Social > Fostul manager al lui Michael Jackson vorbește pentru prima dată: Mă bazez pe sprijinul lui Donald Trump
Fostul manager al lui Michael Jackson vorbește pentru prima dată: Mă bazez pe sprijinul lui Donald Trump

Fostul manager al lui Michael Jackson vorbește pentru prima dată: Mă bazez pe sprijinul lui Donald Trump

Raymone Bain, fostul manager al lui Michael Jackson, a reacționat pentru prima dată după lansarea documentarului „Leaving Neverland”, în care doi bărbați îl acuză pe cântăreț că i-a abuzat când erau copii. 
Într-o conferință de presă transmisă în direct de CNN, ea a spus că nu mai poate să tacă și să lase oamenii să „murdărească” moștenirea regelui pop. Ea a anunțat, de asemenea, crearea unei fundații pentru apărarea artistului și strângerea de fonduri pentru a-l „onora”.
Pentru Raymone Bain, documentarul „Leaving Neverland”,  este „o eroare morală, etică și chiar legală”. „Michael Jackson era un geniu al muzicii…Știa că după moartea sa va deveni o țintă. Dar acest lucru nu mai este de permis, este prea mult „, a spus la conferință de presă.
Fostul manager a declarat că nu l-a văzut niciodată pe cântăreț să aibă „un comportament nepotrivit față de copii” în cei opt ani în care a lucrat cu el. „Echipa mea și cu mine nu am fi putut niciodată să muncim pentru el sau să închidem ochii dacă ar fi fost așa”, a adăugat ea.
Potrivit lui Raymone Bain, „nu s-a făcut nimic” pentru a proteja moștenirea muzicală a artistului. Din acest motiv, ea a decis să creeze Fundația „Moștenire lui Michael Jackson„, şi vrea să organizeze un eveniment „uriaș” pentru a sărbători aniversarea a 10 ani de la moartea vedetei pop, unde vor participa artiști precum Kanye West, Fergie și Akon dar şi alţii.
Fostul manager speră, de asemenea, să poată conta pe sprijinul președintelui american Donald Trump
„Michael Jackson și Donald Trump au fost foarte apropiați”, a spus ea. „Michael l-a considerat prieten. Și mi-a spus în mod repetat că domnul Trump a fost unul dintre puținii oameni care nu i-a întors niciodată spatele și a fost acolo pentru a-l ajuta în timpul procesului”. Este vorba de procesul în care a fost acuzat de pedofilie şi achitat în 2005.
Ea mai speră că președintele american o va putea ajuta să găsească testamentul scris de Michael Jackson în 2006 și care de atunci a dispărut, pentru a onora ultimele dorințe ale sale. „Aș dori, de asemenea, să-i cer să redeschidă ancheta privind moartea lui Michael Jackson”, a adăugat ea. „Michael a avut mult respect pentru domnul Trump pentru că i-a fost loial”, a concluzionat fostul manager al vedetei pop.