Fosta iubită a lui Dorian Popa, la brațul altui bărbat. Cine este personajul controversat alături de care s-a afișat Claudia Iosif

Fosta iubită a lui Dorian Popa, la brațul altui bărbat. Cine este personajul controversat alături de care s-a afișat Claudia Iosif

Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa începe să își asume rolul de femeie singură. Drept urmare pe rețelele de socializare a apărut o poză în care aceasta este la brațul unui alt bărbat. Și nu vorbim despre orice bărbat, ci despre controversatul Andrew Tate. Claudia pare foarte fericită că se afișează la brațul acestuia.

În timp ce el nu schițează nici măcar un zâmbet. Potrivit informațiilor din spațiul public, cei doi s-ar fi aflat în acest week-end în aceiași locație. Însă gurile rele spun că Tate nu prea ar fi băgat-o în seamă pe creatoarea de modă.

Fosta lui Dorian, încântată de controversatul om de afaceri

Nu știm dacă problemele penale sau alte domnițe nu i-au dat pace controversatului om de afaceri, astfel încât acesta să lege o prietenie mai strânsă cu fosta lui Dorian. Cert este că în acest moment Andrew Tate trebui să facă față la două anchete din țări diferite. În timp ce în România este deja judecat pentru trafic de persoane, în marea Britanie ancheta abia a început.

Chiar și așa autoritățile londoneze l-au vrut extrădat pentru această cercetare. Cu toate acestea judecătorii români au refuzat acest lucru, având în vedere că este judecat și aici. Pe de altă parte, afacerile pare că îi merg din plin lui Andrew Tate. Pe lângă faptul că și-a recuperat mașinile de la DIICOT, acesta a făcut o achiziție costisitoare.

Ne puteți urmări și pe Google News
Andrew Tate

Sursa foto: Dreamstime

Frații Tate, anchetă în două țări

Vorbim despre o mașină Ferrari Competizione al cărui preț depășește un milion și jumătate de euro. Semn că indiferent de cercetările care se fac împotriva lui, banii continuă să vină în conturile sale.

Frații Tate sunt acuzați de trafic de persoane, dar și de spălare de bani, de către procurorii DIICOT. Mai exact anchetatorii susțin că cei doi ar fi pus mai multe femei să facă videochat pentru ei. Sumele încasate din această activitate le-ar fi parvenit în totalitate.