Evenimentul Zilei > Actualitate > Fost ministru: Amnistia pentru contribuţiile la sănătate, valabilă pentru toţi contribuabilii
Fost ministru: Amnistia pentru contribuţiile la sănătate, valabilă pentru toţi contribuabilii

Fost ministru: Amnistia pentru contribuţiile la sănătate, valabilă pentru toţi contribuabilii

Amnistia pentru contribuţiile la sănătate anunţată de premierul Victor Ponta va fi valabilă pentru toţi contribuabilii care au de achitat contribuţii la sănătate.

Astfel, măsura nu se va aplica doar pentru cei care au dat statul în judecată, susţine fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, potrivit Agerpres

"Înţeleg că va fi o Ordonanţă de Urgenţă pentru amnistierea pe ce a fost (plăţi datorate până la 1 iunie 2015). Va fi valabilă pentru toţi contribuabilii, cel puţin aşa a reieşit din discuţii. Subiectul a fost discutat în Coaliţia pentru Dezvoltarea României. O să fie pentru toată lumea, pentru că nu ai cum altfel. O să meargă toţi ceilalţi să dea statul în judecată şi va fi un cost suplimentar pentru toată lumea", a declarat Jianu. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.