Evenimentul Zilei > Actualitate > Focuri de armă la Năvodari în urmărirea unui individ periculos, mascat și înarmat
Focuri de armă la Năvodari în urmărirea unui individ periculos, mascat și înarmat

Focuri de armă la Năvodari în urmărirea unui individ periculos, mascat și înarmat

Un tânăr, de 25 de ani, dinIași, este internat la Spitalul Județean de Urgență Constanța, cu plagă împușcată la picioare, fiind rănit de un polițist pe care îl atacase, omul legii fiind nevoit să se apere. Individul care fusese reclamat că urmărește mascat și înarmat cu două cuțite, mai ulte persoane, și care fusese prins de polițisti, va fi anchetat după ce iese din spital.

Incidentul a avut loc, astăzi dimineață, în jurul orei 3:00, la Năvodari, când o patrulă de poliție  a observat patru persoane, două femei și doi bărbați, care alergau și strigau după ajutor, reclamând că ar fi urmărite de o persoană cu o mască albă din plastic pe față și care îi amenința încrucișând zgomotos două cuțite. Polițiștii l-au recunoscut rapid. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcția opusă, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din orașul Năvodari.

 

După un kilometru, agresorul a fost văzut intrând într-un gang. În timp ce unul dintre polițiști l-a urmărit pe jos, colegul acestuia a blocat cu autospeciala de poliție aleea Ghioceilor, din apropierea unei piețe. A fost momentul în care agresorul a fost blocat. Polițistul l-a somat pe “mascat” în mai multe rânduri să se predea. Bărbatul însă a reacționat violent atacându-l pe polițist. În fața periculului iminent, polițistul a tras cu pistolul, un foc, spre picioarele atacatorului.

 

Până la sosirea ambulanței, victimei i-a fost acordat primul ajutor de către polițist. Agresorul a fost identificat. Este un tânăr de 25 de ani din Iasi, care lucra ca ospătar pe litoral. A fost internat și operat la Spitalul Județean de Urgență Constanța, urmând sa fie interogat de polițisti pentru a afla de ce a fugărit mascat și a amenințat cu cuțitele persoanele din Năvodari. Cele două arme albe au fost găsite ulterior, aruncate pe drum, de agresor. Persoanele fugărite au declarat la poliție că nu știu de ce au fost urmărite de individ. (Foto IPJ Constanta)

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: