Evenimentul Zilei > Actualitate > FOCURI DE ARMĂ la DISCOTECĂ. Trei SCANDALAGII au fost REȚINUȚI
FOCURI DE ARMĂ la DISCOTECĂ. Trei SCANDALAGII au fost REȚINUȚI

FOCURI DE ARMĂ la DISCOTECĂ. Trei SCANDALAGII au fost REȚINUȚI

Un politest a fost nevoit să tragă un foc de armă în aer pentru a potoli un grup de scandalagii, la o discotecă, din județul Botoșani. Conflictul dintre doi tineri a escaladat, iar mai mulți tineri au venit înarmați cu bate și alte obiecte contondente. Trei localnici au fost reținuți.

Scandal violent la o discotecă din comuna Todireni, județul Botoșani. Poliţiştii care au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112 de către un tânăr de 24 de ani cu privire la faptul că i-au fost sustrase capacele roţilor de la autoturism. Pe timpul efectuării cercetării la faţa locului, un agent de pază al discotecii a sesizat echipajul de poliţie despre faptul că între doi tineri a izbucnit un conflict.

Poliţiştii au intervenit şi au imobilizat un bărbat de 20 de ani, observând în acelaşi timp un grup de tineri care se apropiau de discotecă, având asupra lor diferite obiecte contondente, informează btbd.ro. Pentru a preveni o încăierare, echipajul a somat grupul respectiv să se oprească, însă aceştia nu s-au conformat, continuându-şi deplasarea. După efectuarea somaţiei legale, agentul de poliţie a executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, împrejurare în care grupul s-a dispersat, fără a fi create alte incidente.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi furt.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei bărbaţi cu vârste de 24, 30 şi 38 de ani, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt efectuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate, sub coordarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.