Evenimentul Zilei > Actualitate > Focuri de armă în trafic! De la ce a pornit scandalul
Focuri de armă în trafic! De la ce a pornit scandalul

Focuri de armă în trafic! De la ce a pornit scandalul

Poliţiştii din Olt au intervenit pentru aplanarea unui scandal între mai multe persoane în comuna Grădinari, izbucnit după o şicanare în trafic.

Altercaţia a avut loc vineri şi a fost semnalată la 112.

„Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru aplanarea conflictului fiind executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În urma focului de avertisment nu au rezultat victime sau pagube materiale. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unei şicanări în trafic între un bărbat, de 45 de ani, din comuna Grădinari şi un altul, de 20 de ani, din comuna Lungeşti, judeţul Vâlcea, a izbucnit un scandal, la care au participat mai multe persoane”, precizează IPJ Olt.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi o grupă de jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt.

O persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului. Dosarul penal a fost întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, citat de Digi24.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: