Evenimentul Zilei > Actualitate > Scena teatrului românesc este zguduită de un SCANDAL URIAȘ. Un celebru actor a fost PENSIONAT de urgență
Scena teatrului românesc este zguduită de un SCANDAL URIAȘ. Un celebru actor a fost PENSIONAT de urgență

Scena teatrului românesc este zguduită de un SCANDAL URIAȘ. Un celebru actor a fost PENSIONAT de urgență

Celebrul actor Florin Zamfirescu a fost pensionat cu forța chiar de managerul Teatrului Odeon, Dorina Lazăr. Ultima piesă al cărei protagonist a fost Zamfirescu a fost „Marchizul”, ce s-a jucat în urmă cu doar câteva zile.

Actorul Florin Zamfirescu nu trece prin momente tocmai bune! La cererea Dorinei Lazăr, managerul Teatrului Odeon, acesta a fost pensionat după ce, în urmă cu doar câteva zilei, a jucat în ultima sa piesă, intitulată „Marchizul”, scrie Ciao.ro.

Hotărârea managerului l-a luat prin surprindere pe celebrul actor. „Ultima oară, „Marchizul” s-a jucat cu sala plină. Dupa care directoarea, partenera, Sora Şefa și iubita noastră, a tuturor, Dorina Lazăr, a hotărât încetarea activităţii mele, la 65 de ani, acest spectacol magistral a fost strangulat”, a scris Florin Zamfirescu, pe o retea de socializare. „Scena Odeonului devenise neîncăpătoare pentru Popo-şefa (şefa popotei) Doooorina Laaaazăr! Ce trist este când ieşi din viaţă și intri în istorie! Oricâte statui ai avea, preferi să te plimbi pe sub castani, să greşeşti sau să iubeşti…”, a continuat actorul.