Recent, a apărut un zvon potrivit căruia Florin Salam, supranumit de mulți „Regele manelelor”, ar lucra la un videoclip împreună cu  Abi Talent sau de Jador.

Zvonurile au fost imediat devoalate chiar de Florin Salam, care spune că totul este o făcătură.

„Nu am făcut nici o piesă cu Abi! Și așa mulți dintre voi mi-ați scris că scot piesă cu Abi și că de ce n-am scos cu Alex Velea! Păi eu îl respect foarte mult și pe Abi, țin foarte mult la Alex, eu n-am nici o treabă cu ce a fost, discuția aia între ei. Acum știu de ce mă întrebați, aici vreți să ajung… Dacă e nevoie”, a spus Florin Salam.

Florin Salam a negat inclusiv o posibilă colaborare cu Jador, care, recent, alături de Lino Golden, a scos piesa „Dau Moda”, care a făcut 42 milioane de vizualizări într-o lună.

„Deocamdată ce treabă are omul (n.r. Abi) să cânte cu mine? El cântă altceva… Cânt eu melodii d-astea?… prostii?… nu prea cânt eu! Voi nu știți că eu nu cânt cu… Uite cum e melodia asta, mă scuzați că o spun, asta cu ‘tanga’. Eu n-am cum să cânt o melodie cu ‘tanga’ în viața mea. Păi când o fi ceva, mă dezbrac eu direct și fac vizualizări d-astea”, a mai spus Florin Salam, potrivit cancan.ro