Recent, Florin Salam a fost surprins de paparazzii WOWbiz, la o terasă, alături de amicii săi.

Cu toate că încercat să își „camufleze” oboseala, Florin Salam a fost surprins într-o ipostază care îi îngrijorează pe fanii săi. Artistul pare să fie nedormit cu zilele, gesturile lui, mult mai puțin energice decât cele pe care le știu fanii celebrului lăutar, sunt nesigure iar pungile de sub ochi au ajuns, deja, să îi ocupe mai toată fața, semn că cel mai cunoscut manelist de la noi din țară este destul de epuizat.

„Florin Salam, oricât încearcă să se retragă pentru o perioadă din lumea manelelor, nu reușește. Îi sună telefonul, ori lui, ori Roxanei Dobre, și, de cele mai multe ori, nu poate să refuze cântările. Iar la el, nicio petrecere nu se termină înainte de răsăritul soarelui, așa că nu apucă să se odihnească mai deloc. Iar la petreceri, băutura curge în valuri, iar Florin Salam nu poate refuza să închine un pahar cu cei care îl angajează”, au declarat surse pentru wowbiz.

Florin Salam – supranumit ”Regele manelelor” – urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, iar fanii săi speră ca artistul preferat să revină, cât mai repede, sub lumina reflectoarelor. Este vorba despre o operație destul de dificilă, transmit apropiații lui Florin Salam, însă artistul încearcă să își păstreze optimismul și spune că sănătatea și fericirea sunt mult mai importante decât banii.