Florin Salam, bunic pentru a treia oară. Regele manelelor e în culmea fericirii

Florin Salam, bunic pentru a treia oară. Regele manelelor e în culmea fericirii Florin Salam.Sursa foto: Facebook

Florin Salam a devenit bunic pentru a treia oară. Fiul manelistului din primul mariaj, Dani Stoian, a anunțat că a venit pe lume al doilea copil al său și al soției sale, Mihaela. Regele manelelor are un nepot și din partea fiicei sale, Betty Salam.

Florin Salam, bunic pentru a treia oară

Dani Stoian a spus că a venit pe lume al doilea lui rege și a postat o poză cu micuțul și cu soția lui, Mihaela. Momentan, el nu a anunțat cum îl va chema pe copil sau dacă partenera lui s-a confruntat cu probleme la naștere. „Al doilea rege al meu! Vă iubesc cel mai mult”, este mesajul pe care Dani Stoian l-a transmis pe pagina de Facebook.

Iubita lui a născut la doar 17 ani

Dani Stoian este fiul lui Florin Salam din prima căsnicie. Tânărul a venit pe lume în timpul mariajului cu regretata Fănica, care s-a luptat ani de zile cu o boală grea. Multă vreme adolescentul a crezut că a moștenit afecțiunea mamei sale, dar medicii i-au spus să stea liniștit.

Dani Stoian și soția lui

Dani Stoian și soția lui. Sursa foto Facebook

Fiul manelistului este căsătorit cu Mihaela, care a născut primul copil la doar 17 ani, pe Eden Ștefan. Cei doi s-au căsătorit în 2023 și sunt extrem de fericiți împreună. El are o relație foarte bună și cu sora sa, Betty Salam.

Ne puteți urmări și pe Google News

De ce n-a putut ajunge Florin Salam la naștere

Sursele Cancan au spus că Florin Salam nu a reușit încă să-și cunoască cel de-al treilea nepot, însă a vorbit prin videocall cu Dani Stoian. Manelistul este foarte fericit că este bunic din nou și așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe micuț.

În urmă cu o săptămână, manelistul a fost internat la spitalul din Târgu-Jiu după ce s-a simțit rău. Avocata sa, Beatrice Comăniceanu, a declarat că acesta s-a prezentat la spital la ora 17:00 și a rămas internat pentru a primi tratament și îngrijire medicală. Avocata a anunțat că Salam va fi supus unui control medical amănunțit din cauza problemelor cardiace cu care se confruntă. Din această cauză, el n-a putut fi alături de fiul său în cele mai frumoase momente.