Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Piersic, RĂPUS de BĂTRÂNEȚE? În ce stare a ajuns LEGENDA TEATRULUI românesc la 83 de ani
Florin Piersic, RĂPUS de BĂTRÂNEȚE? În ce stare a ajuns LEGENDA TEATRULUI românesc la 83 de ani

Florin Piersic, RĂPUS de BĂTRÂNEȚE? În ce stare a ajuns LEGENDA TEATRULUI românesc la 83 de ani

Florin Piersic, steaua teatrului românesc, a ajuns la vârsta de 83 de ani, acesta având nevoie de ajutorul celor dragi pentru a se deplasa.
„Bătrâneţea nu iartă pe nimeni, nici măcar pe „sacrul” cinematografiei româneşti, Florin Piersic. Maestrul şi-a păstrat eleganţa şi carisma însă, din păcate, ultimele imagini îl arată slăbit şi aproape dependent de ajutorul celor dragi.

Cea mai recentă apariţie publică a actorului Florin Piersic a fost chiar în ziua în care a împlinit 83 de ani, pe 27 ianuarie, pe scena teatrului din Cluj care îi poartă numele. A fost aplaudat de sute de admiratori pentru cele şase decenii dedicate publicului”, scrie Cancan.

„Am 83 de ani. Ce veste mai îngrozitoare? Și ce impact emoțional e pentru mine!”, a spus actorul pe scenă.

Florin Piersic nu şi-a dezamăgit admiratorii şi a făcut spectacol inclusiv de ziua lui. A cântat la pian, a recitat poezii şi a povestit întâmplări din viaţa lui, în stilul său inconfundabil. Toate aceste momente s-au petrecut însă în spatele unei tribune, şi prea puţini ştiau ce efort considerabil făcea marele actor pentru a sta în picioare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: