Evenimentul Zilei > Actualitate > MESAJ fără precedent al marelui FLORIN PIERSIC: „Toată viaţa mea am fost un om care a sperat şi a crezut”
MESAJ fără precedent al marelui FLORIN PIERSIC: „Toată viaţa mea am fost un om care a sperat şi a crezut”

MESAJ fără precedent al marelui FLORIN PIERSIC: „Toată viaţa mea am fost un om care a sperat şi a crezut”

Actorul Florin Piersic a transmis joi seară că speră ca România să fie „cea mai dulce, bună și generoasă” și să „își ia frâiele în mâini”.

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să-şi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva. Eu spun adevărul. Eu iubesc România. La vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om? Pentru că aici este toată povestea. Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun că sigur, cred. Toată viaţa mea am fost un om care a sperat şi a crezut”, a afirmat Florin Piersic.

Actorul Florin Piersic, preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, şi profesorul şi muzicianul Ioan Bocşa au participat, joi seară, la evenimentul intitulat „Ajun de Centenar”, dedicat elevilor din Basarabia, conform Agerpres.